Digital markedsføring2020-11-08T14:29:09+02:00

Digital Markedsføring

Digital markedsføring handler om å promotere produkter og tjenester gjennom online verktøy som for eksempel sosiale medier og SEO. Målbare resultater, muligheter for raske endringer og stor rekkevidde gjør at stadig flere tyr til digital markedsføring.

La oss ta en prat

Ikke helt klar enda? Bla ned for mer informasjon

Gratis Konsultasjon

Er du klar for å sette i gang med digital markedsføring? Eller kanskje du lurer på hvordan vi kan hjelpe deg? Fyller du ut skjema tar vi kontakt med deg for en uforpliktende prat. Her går vi igjennom hvor du vil med markedsføringen din, og hva som trengs for å komme dit.

Bestill Konsultasjon

SEO

NETTSIDE SEO

SEO eller søkemotoroptimalisering er prosessen med å gjøre nettsiden din synlig på nett. Resultatene fra SEO arbeid er tydelige og målbare. Vi kan hjelpe deg med å sette opp SEO elementer som løfter frem siden din i søkeresultater.

Facebook annonsering

ANNONSERING

3,2 millioner mennesker i Norge har en Facebook profil. Med en tydelig definert målgruppe og en vilje til å satse, er Facebook sitt annonseverktøy en nyttig platform for bedrifter. Vi hjelper deg med å sette opp og kjøre målrettede annonser på Facebook.

Annonsering i Google

SØKEORDANNONSER, REMARKETING, BANNERANNONSER

Ved å annonsere i Google, kan du nå kunder som er på utkikk etter produkter og tjenester du tilbyr. Vi hjelper deg å sette opp kampanjer med søkeordannonser, remarketing og bannerannonser. Google annonser passer for deg som ønsker å selge produkter og tjenester, drive trafikk til nettsiden din, eller øke kjennskap til merkevaren din.

Sosiale Medier

PROFIL OPPSETT

Sosiale medier kan være en kostnadseffektiv måte å bygge gode relasjoner til målgruppen din på. Bruker du sosiale medier riktig, åpner det for kommunikasjon og dialog med kundene dine. Vi hjelper deg med oppsett og tilpassing av sosiale medier profiler.

Ofte stilte spørsmål

Er det noe vits i å satse så mye på digital markedsføring?2020-07-28T17:43:22+02:00

Kort svar: Ja!

Det er fortsatt bedrifter som er skeptiske til digital markedsføring. Ved å være tilstede på nett, åpner du for en gruppe potensielle nye kunder til bedriften din.

Hvorfor er det viktig å være på sosiale medier?2020-09-08T09:44:40+02:00

Det er gode sjanser for at publikumet ditt er på en eller flere sosiale medier sammen med millioner av andre brukere i Norge. Bedrifter og merkevarer som er tilstede i sosiale medier kan bruke dette til å øke kjennskap, drive besøkende til nettsiden sin, kommunisere med kunder og ikke minst gjennomføre salg.

Hvor lang tid tar det å se resultater fra digital markedsføring?2020-12-11T11:26:06+02:00

Kort svar: 1 – 365 dager!

Når det gjelder annonser for eksempel i Google og Facebook bør du kunne se resultater allerede fra første dag. Disse resultatene brukes til å gjøre kampanjene dine bedre og mer kostnadseffektive.

Når det er snakk om SEO eller innholdsmarkedsføring derimot, kan det fort gå noen måneder før du ser resultater. For å kunne se en merkbar forskjell bør du regne med å vente 6 – 12 mnd. Til gjengjeld vil disse resultatene ofte være mer langsiktige enn ved betalt annonsering.

Hva kan jeg gjøre for å jobbe med digital markedsføring selv?2020-07-28T17:42:26+02:00

Noe du kan starte med er å skrive ned alle de vanligste spørsmålene du får fra kundene dine, tenk deg virkelig godt om her. Når du har en liste med spørsmål, har du en liste med emner du kan skrive om, lage video om, innlegg i sosiale medier om osv.

En annen ting du kan gjøre er å ty til noen Google søk, det er visse ting som for eksempel grunnleggende SEO elementer du kan starte å jobbe med etter å ha lest deg opp litt.

Klar til å komme i gang?

La oss ta en prat