Markedsavdeling

Et team som jobber tett med deg - og for deg

Få et eget markedsføringsteam for å lykkes med digital markedsføring. Som ditt markedsførings-team jobber vi ikke for deg, vi jobber med deg.
Bakgrunnseffekt - prikker 2
Snille tips leverer nettsider
Markedsavdeling snille tips
markedsavdeling markedsføringsteam

Slik fungerer markedsavdeling

Markedsavdeling innebærer å leie oss inn som deres markedsføringsteam. Et slik samarbeid er ofte fast, langsiktig og er basert på et avtalt antall timer per måned. Vi oppretter en plan med oppgaver som treffer målene deres.

Hvor mange timer dere ønsker og hvordan timene disponeres bestemmer dere, men vi kommer med et forslag basert på behovene.

Markedsavdeling passer godt for bedrifter som trenger mer in-house kompetanse og jevnlig hjelp med markedsføring.

Markedsavdeling er ofte et godt alternativ til å ansette en egen person. Et slikt alternativ reduserer kostnader som arbeidsgiveravgift, feriepenger osv. og innebærer mindre risiko enn faste ansettelser. 

Bakgrunnseffekt - prikker 2
Bakgrunnseffekt - prikker 3
Component 4 logo
Component 4 logo
Component 4 logo
Jeg økte salget mitt på grunn av deres strålende markedsføringsstrategier og tips. Jeg anbefaler dem på det sterkeste hvis du vil øke salget og øke publikummet ditt
Speak norsk logo

Huzan R. Ali

Speak Norsk AS

Hvorfor skal du velge oss?

Markedsføringskompetanse

Vi leverer alt bedriften din trenger. Innhold, nettside, annonsering, SEO m.m.

Fornøydhetsgaranti

Vi gir oss ikke før du er 100 prosent fornøyd.

Ingen bindingstid

Det er ingen bindingstid eller spesielle vilkår som låser deg som kunde.

Justering av budsjett

Du kan justere budsjettet opp eller ned. Det er tross alt dine penger.

In-house mulighet

Alt av arbeidet kan bli utført både på kontoret vårt eller hos deg.

Lav startpris

Du kan leie oss til under halve prisen av en ansatt - fra 20.000 kr per måned.

Snille Tips består av Henrik og Jari. Vi er et komplett digitalbyrå med bred kompetanse innen digital markedsføring. Snille Tips holder til sentralt i Oslo og bistår bedrifter i forskjellige bransjer med store og små utfordringer.

Dette får du hjelp med

Pris for markedsavdeling

Snille Tips er alltid ærlige om priser og hva du får. Prisen for å leie en markedsavdeling starter på 20.000 kr (inkluderer 20 timer i måneden). Kundene våre bruker i gjennomsnitt 25.000 kr per måned.

Jo flere timer du velger, jo lavere timespris får du. Avtal et gratis videomøte nå for å motta et tilpasset tilbud med en estimert pris. 

Doblet omsetningen etter ett år med fokus på digitalisering

Signum AS valgte oss for å bygge selskapets digitale tilstedeværelse. Snille Tips stod ansvarlig for å lage nettsiden, produsere videoer, fotografere, skrive artikler og sette opp sosiale medier.

Bakgrunnseffekt - prikker
Bakgrunnseffekt - streker
Bakgrunnseffekt - streker-1

Slik ser prosessen ut

1

Avtal et gratis videomøte

Etter du har avtalt et gratis videomøte, inviterer vi deg til et møte for å bli bedre kjent med hverandre. Vi snakker om målene dine og hva du trenger.

2

Dagens situasjon og mål

Vi analyserer hvordan du markedsfører bedriften i dag, deretter lager vi budsjett og en plan som passer for at du skal nå målene dine.

3

Markedsføringsplan

Du får hjelp med å bestemme hva som burde prioritere. Deretter jobber vi med deg måned for måned slik at bedriften din vokser.

4

Voks bedriften din

Vi avtaler møter for å holde deg oppdatert, vise deg resultatene, få tilbakemeldinger fra deg, godkjenning etter behov.

Bakgrunneffekt sirkler

Ofte stilte spørsmål om markedsavdeling

Dette håper vi aldri skjer, men svaret er ja. Når du kansellerer avtalen, betaler du kun for de timene vi har jobbet. Ingenting ekstra og ingen andre skjulte kostnader.

Ja, vi kan hjelpe deg med alle tjenestene vi leverer.

I noen tilfeller oppstår situasjoner der bedriften trenger andre tjenester som vi ikke leverer. Vi har et nettverk av dyktige folk som kan utføre arbeidet for dere. 

Et godt eksempel på dette er Vitir som ønsket hjelp med en animasjonsvideo. Da fikk vi hjelp av en hyggelig gjeng i Rastlaus Media til å utføre den jobben. 

Basert på stadiet bedriften din er på nå, budsjett og målene dine, kan vi komme med et forslag på antall timer. Dette kan vi selvsagt justere etter hvert.

Startprisen på markedsavdeling er 20.000 kr og inkluderer 20 timer i måneden. 

Da blir du enten fakturert mindre eller de resterende timene vil bli lagt til neste måned. Dette bestemmer du selv og avtaler med oss.

Nei. Vi har samarbeidet fint med bedrifter i hele Norge. Uansett hvor bedriften din holde til, kan Snille Tips bistå deg.

Bakgrunnseffekt - streker 2
Bakgrunnseffekt - streker 2

Avtal gratis videomøte