En innleid markedsavdeling til din bedrift

For bedrifter som ikke har tid eller ressurser til å ha en egen markedsavdeling kan det være spesielt utfordrende, faktisk nesten umulig å opprettholde en effektiv, digital profil uten å bruke flere tusenvis av kroner i måneden, på innleid hjelp. 

Det er her Snille Tips kommer inn i bilde. For en fast månedlig sum får din bedrift hjelp med akkurat det dere trenger hjelp til. Du vil fortsatt ha full kontroll på markedsføringen, men vi vil hjelpe deg med planlegging, opplæring og utførelse der det trengs.  

Snille tips illustrasjoner markedsføringsbyrå
Snille tips illustrasjoner markedsføringsbyrå

Ting vi kan hjelpe deg med 

  • Webdesign, enten jobbe på eksisterende side eller lage en ny. 
  • Innholdsproduksjon, det kan være artikler, blogginnlegg, innhold til sosiale medier m.m. 
  • Annonsering i Google og sosiale medier. 
  • Lage gode landingssider som hjelper deg med konvertering. 
  • Sette opp strategier for markedskampanjer. 
  • SEO-audit og søkeordanalyse.

Kort oppsummert får du altså kompetansen til et team av markedsførere til omtrent den samme prisen som en ansatt, og kun så mange timer du har behov for hver måned. 

Prosessen og pris

Vi starter med å finne ut av dine behov, og hvilke områder vi kan hjelpe deg med. Deretter setter vi oss ned og kommer frem til en pakkeløsning som er tilpasset deg.  

Vi har tro på at du som kunde står fritt til å velge leverandør selv, du står derfor fritt til å endre eller avslutte avtalen når det skulle passe.

Vi kan være med på laget som en innleid markedsavdeling for din bedrift, prisen starter på 3 000 ,- i måneden og inkluderer 1 stk videomøte på 30 min hver måned.
Snille tips illustrasjoner markedsføringsbyrå

Klar til å snakke om å abonnere på markedsvadeling?
La oss komme i gang!

Ta kontakt