Søkemotoroptimalisering (SEO) – Kunsten å være synlig

Hvis du synes ordet søkemotoroptimalisering ikke ruller av tungen er du ikke alene, for enkelhetens skyld kaller vi det heller for den mer anvendelige forkortelsen ‘’SEO’’.  

Når vi først er inne på å gjøre ting enkelt, så har vi en enkel forklaring på hva SEO er:  

SEO er prosessen med å optimalisere synligheten din hos søkemotorer. Søkemotorer som for eksempel Google, vil se på innhold, nøkkelord og mer for å avgjøre i hvilken grad den vil prioritere ditt innhold og sende besøkende til nettsiden din.  

Snille tips illustrasjoner markedsføringsbyrå
Snille tips illustrasjoner markedsføringsbyrå

Hvordan vi jobber med SEO

Når vi skal jobbe med synligheten din velger vi å angripe dette på samme måte som en entreprenør setter opp et hus; fra bunnen og opp.  

Vi anbefaler alle våre kunder å starte med en søkeordsanalyse for å få på plass grunnmuren, en søkeordsanalyse vil fortelle deg hvilke ord og variasjoner av ord du bør fokusere på når du produserer innhold.   

Etter dette går vi gjennom det tekniske aspektet av optimaliseringen ved å sørge for at nettsiden din presterer som den skal og at den er tilpasset mobile plattformer.  

Når alt det tekniske er på plass kommer vi til en litt mer omfattende prosess, nemlig å optimalisere innholdet på siden din. Her ser vi på tekst, bildebeskrivelser og struktur av siden m.m. 

Pris

For å sette dette med pris for SEO arbeid i perspektiv må vi tilbake til entreprenøren som akkurat har traktet første koppen med kaffe før han får spørsmålet; ‘’hvor mye koster et hus?’’. 

Det finnes ingen god måte å gi en konkret pris på SEO arbeid, det er forskjellige variabler å tenke på. Det kommer an på hvordan situasjonen til bedriften din er i dag og hvor mye arbeid som kreves. 

For å gi deg en ide om hva det koster vil vi anbefale at du starter med å få gjort en søkeordsanalyse, etter dette kan vi være med videre som en innleid markedsavdeling.

Søkeordsanalyse – 11 000 ,-

Innleid markedsavdeling – fra 3 000 ,- per måned.

Snille tips illustrasjoner markedsføringsbyrå

Klar til å snakke om søkemotoroptimalisering?
La oss komme i gang!

Ta kontakt