Fara Starter Karrieren Sin i Digital Markedsføring Hos Snille Tips

Fara starter karrieren sin i digital markedsføring hos Snille Tips

Artikkelen er skrevet av Fara

Jeg har alltid vært en person som får ting til å skje. Derfor kunne jeg ikke vente på den dagen hvor drømmejobben skulle lande i fanget mitt.

Allerede som bachelorstudent startet jeg min egen bedrift, og produserte reklamefilmer og bedriftsvideoer.

Litt om meg

Å skape visuelle historier og levende bilder har alltid vært min lidenskap. Som barn var jeg fascinert av musikkvideoer og reklamefilmer med gode historier.

Jeg pleide å tegne mye og forestille meg at tegningene var levende. Det gjør jeg fortsatt i dag, det er hvordan jeg kobler av. 

Jeg visste tidlig at jeg ville jobbe med noe visuelt, så jeg tok en bachelor i medier og kommunikasjon, med spesialisering innen visuell kommunikasjon, på HiOA (OsloMet nå).

Jeg ønsket å komme meg inn i arbeidsmarkedet tidlig og jobbe med ekte prosjekter og kunder. Men jeg så fort at mediebransjen ikke er den letteste å skaffe seg jobb i.

Fara Mohri-Fotograf-Snille Tips

Frilanslivet, here we come!

Jeg bestemte meg for å bli frilanser. For meg var det en rask måte å komme meg inn i filmbransjen på. Hverdagen min som frilanser var annerledes. Jeg stortrivdes med friheten jeg hadde. 

En dag kunne jeg våkne opp på hytta, lage meg morgenkaffe, ringe en kunde og lage et pristilbud. En annen dag var jeg på opptak kl. 09.00 i sentrum for å intervjue en daglig leder som trengte en presentasjonsfilm om bedriften sin.

Andre dager satt jeg i arbeidsstolen min og redigerte video i flere timer uten pause. Plutselig var klokken veldig mye og jeg hadde glemt å lage både lunsj og middag!

For meg var ikke frilanslivet en 9 til 5 kontorjobb. Det var nesten umulig å skille mellom meg selv og bedriften.

Helligdager og helger føltes ikke alltid som fridager. Samtidig var det gøy å kunne være sin egen sjef og styre sin egen hverdag.

Frihet har sin pris

Frilanslivet er ikke for alle. Det krever mye tålmodighet og motivasjon. Det tar lang tid å skaffe seg nettverk og nok kunder. Etter 5 år som frilanser begynte jeg å føle meg ensom. Det føltes usikkert hvor mye jeg kom til å vokse om jeg fortsatte å jobbe alene.

Da kom koronaen, og for meg var det “en blessing in disguise”! Det var på tide å utvikle meg selv og skaffe meg ny kompetanse…

Veien fra film til digital markedsføring

Nedstengingen i 2020 motiverte meg enda mer til å lære nye ferdigheter. Jeg fikk raskt interessen for digital markedsføring.

Jeg tok flere nettbaserte kurs og fikk sertifikater i blant annet innholdsmarkedsføring, sosiale medier, digital annonsering og Google analytics.

Mitt ønske var å kunne skaffe meg praksis innen digital markedsføring slik at jeg kan ta i bruk alt jeg har lært meg selv i ett år. I starten av 2021, kontaktet jeg Snille Tips og fikk praksisplass i digital markedsføring.

I løpet av praksisperioden min med Snille Tips jobbet jeg mye med å skrive godt strukturerte artikler som engasjerer publikum og copywriting for digitale kampanjer som driver konvertering.

Jeg er stolt over å ha startet noe for meg selv i dette livet. Det var utrolig givende, og det ga meg mye styrke. Jeg vokste mye som person og lærte mye om tålmodighet og dedikasjon. I tillegg skaffet jeg meg en variert portefølje, og fikk muligheten til å jobbe med ulike bransjer og mennesker som jeg ellers ikke hadde gjort.

Nå gleder jeg meg å lære enda mer om digital markedsføring, og hvordan dette kan få bedrifter til å vokse. Heia til nytt kapittel i livet!

Vil du snakke med oss?

Avtal gratis videomøte