3 bransjer Google Min Bedrift passer aller best for

3 bransjer google min bedrift passer best for

Google Min Bedrift (Google My Business på engelsk) – er et meget bra verktøyet for å skaffe deg flere kunder.

Dette verktøyet gir bedrifter muligheten til å vise informasjon som åpningstider, kontaktinformasjon, bilder og mer til potensielle kunder. Men hvilke bransjer passer dette verktøyet best for? La oss ta en titt!

Forresten, Snille Tips kan sette opp og drifte din profil på Google Min Bedrift for å gjøre deg synlig. Trykk her for å komme i gang.

Her er 3 bransjer Google Min Bedrift passer godt for

Restauranter og kaféer

Google Min Bedrift er et nyttig verktøy for restauranter og kaféer å vise frem sine menyer, åpningstider og anmeldelser. Dette kan hjelpe potensielle kunder å finne informasjon om stedet og bestille bord på en enkel måte.

Å ha en oppdatert og detaljert bedriftsprofil kan bidra til å øke synligheten til din restaurant eller kafé i søkeresultater og på Google Maps. Dette kan bidra til å tiltrekke seg flere potensielle kunder som er på utkikk etter et sted å spise i nærheten av deg.

Yogurt bar

Du kan legge til informasjon som menyer, åpningstider, bilder, kontaktinformasjon og mer på din bedriftsprofil. Dette gir potensielle kunder en god oversikt over hva de kan forvente når de besøker din restaurant eller kafé.

Anmeldelser fra tidligere kunder kan også være en viktig faktor for potensielle kunder når de velger hvor de skal spise. Derfor er det viktig å få positive anmeldelser og svare på eventuelle negative anmeldelser som kan dukke opp.

I tillegg til å hjelpe potensielle kunder med å finne informasjon om din restaurant eller kafé, gir Google Min Bedrift også mulighet for å kommunisere med kunder via Google-plattformene. Dette kan være nyttig for å gi kundene oppdateringer og tilbud, og for å svare på eventuelle spørsmål eller bekymringer.

Eiendomsmeglere

Google Min Bedrift gir eiendomsmeglere mulighet til å vise frem eiendommer og kontaktinformasjon. Det hjelper potensielle kjøpere å finne eiendommen og kontakte megleren.

Eiendomsmegling er en konkurranseutsatt bransje, og å ha en god online tilstedeværelse kan være avgjørende for å skille seg ut fra konkurrentene.

Google Min Bedrift gir deg muligheten til å vise frem dine tilgjengelige eiendommer på en profesjonell måte.

Ved å legge til bilder og videoer av eiendommene dine, kan du gi potensielle kjøpere en god idé om hva de kan forvente før de besøker eiendommen. Dette kan bidra til å øke interessen og redusere antall «dødtid» visninger.

Anmeldelser fra tidligere kunder kan også være en viktig faktor for potensielle kjøpere når de velger hvilken megler de skal bruke. Derfor er det viktig å få positive anmeldelser og svare på eventuelle negative anmeldelser som kan dukke opp.

Tjenestebaserte bedrifter

Google My Business hjelper tjenestebaserte bedrifter som tannleger, vaskefirma, byggefirma, mekanikere, frisører og renholdsbedrifter å vise frem tjenester, åpningstider og kontaktinformasjon. Det gjør det lettere for potensielle kunder å finne informasjon og bestille time.

Tjenestebaserte bedrifter har ofte behov for å profilere seg mot potensielle kunder og øke synligheten deres i søkeresultater.

I tillegg til å hjelpe potensielle kunder med å finne informasjon om din bedrift og bestille time, gir Google Min Bedrift også mulighet for å kommunisere med kunder via Google-plattformene. Dette kan være nyttig for å gi kundene oppdateringer om tilgjengelige tider eller tilbud.

Oppsummering – Utnytt Google Min Bedrift i dag!

Google Min Bedrift er som å ha en personlig assistent som hjelper deg å øke online tilstedeværelsen din og nå flere kunder. Så hva venter du på? Gå inn på Google My Business i dag og lag en bruker.

Du kan også be oss sette opp og drifte den for deg.

Vil du snakke med oss?

Avtal gratis videomøte