Slik digitaliserer du din håndverksbedrift: Steg-for-Steg Guide

I en tid der det å være online er viktigere enn noensinne, møter håndverkere en spennende mulighet til å vokse og utforske nye markeder. Dette vil også gi deg muligheten til å skille deg ut fra konkurrentene på Mittanbud, slik at du ikke bare konkurrerer på pris, men også på kvalitet.

Denne artikkelen tilbyr enkel og klar veiledning for håndverkere om hvordan de kan bruke digitale verktøy for å styrke virksomheten sin.

Alle håndverkere bør starte med en profesjonell nettside

En nettside som fremhever dine spesialiteter, enten det er snekkerarbeid, malerprosjekter, vindusbytte eller rehabilitering, er avgjørende. Den representerer ofte det første møtepunktet mellom deg og dine potensielle kunder, og et godt førsteinntrykk er viktig.

En profesjonelt designet nettside viser din ekspertise og erfaring gjennom en presentasjon av tidligere arbeid, kundeanmeldelser og sertifiseringer. Det bidrar til å bygge tillit hos besøkende.

I tillegg er brukervennligheten sentral; en enkel og intuitiv navigasjon på nettsiden hjelper kundene med å finne informasjonen de trenger og kontakte deg.

For håndverkere er derfor en profesjonell nettside ikke bare et verktøy for digital tilstedeværelse, men også en investering i virksomhetens vekst og suksess.

Her er et eksempel på en nettside vi har laget: Buma.no

Snille Tips har laget en nettside til Buma
Snille Tips har utviklet nettsiden til Buma

Søkemotoroptimalisering

Bruk ord som er relatert til bransjen din. Det kan være nøkkelord som ‘snekker’, ‘maler’, ‘anleggsgartner’, ‘vindusbytte’, og ‘rehabilitering’ i din nettside for å forbedre synligheten i søkemotorresultater. Fokuser på lokal SEO for å nå potensielle kunder i ditt område.

Aktiv bruk av sosiale medier

Bruk plattformer som Facebook, Instagram, Youtube og TikTok for å vise frem dine ferdigheter i snekkerarbeid, malerprosjekter, og annet håndverk. Del før-og-etter bilder eller videoer for eksempel!

Sosiale Medier

Målrettet annonsering

Bruk Google Ads til å målrette personer som søker etter spesifikke håndverkstjenester. Det kan være som «vindusbytte i oslo» eller «bytte kledning pris».

Skriv informative artikler

Del kunnskapsrike artikler om snekkerarbeid, trendene innen malerarbeid, tips for anleggsgartnere, og beste praksiser for vindusbytte. Dette kan posisjonere deg som en ekspert i din bransje.

Eksempel av artikler skrevet oss:

Kundeanmeldelser

Aktivt samle kundeanmeldelser via Google min bedrift, spesielt fra vellykkede prosjekter innen snekkerarbeid, malerjobber, eller hagearbeid, og del disse anmeldelsene på din nettside og sosiale medier.

 Håndverker Referanse Signum
Referanse Signum Håndverker

Profesjonell fotografering og videoproduksjon

Investér i høykvalitets fotografering og videoopptak for å vise frem detaljene og kvaliteten på ditt arbeid.

Filmet av Snille Tips

Oppdater Google Min Bedrifts-profilen jevnlig

En viktig del av din digitale tilstedeværelse er å holde din Google My Business eller Google Min Bedrifts-profil oppdatert. Dette inkluderer korrekt kontaktinformasjon, beskrivelser av dine tjenester, og oppdatering av bilder. En godt vedlikeholdt profil hjelper kunder å finne din bedrift og gir dem nyttig informasjon på en enkel måte.

@snilletips

📌📒 Sjekkliste for en dødsbra Google Min Bedrift konto #digitalbyrå

♬ Inspiring Emotional Piano – Metrow Ar

Konklusjon:

Digitalisering for håndverkere er en mulighet til å utvide din kundebase og vise verden kvaliteten på ditt arbeid. Hver aspekt av din håndverksvirksomhet kan dra nytte av en gjennomtenkt digital strategi.

Ta første steget nå – Finn ut prisen på en nettside

SJEKK PRIS

Tusen takk! Sjekk e-posten

Hvor avansert skal nettsiden være?

Eksempler på avanserte løsninger; Integrasjoner, chat-løsning, kompleks design, priskalkulator, bookingsystem m.m

Standard
Litt avansert
Avansert
You need to select an item to continue

Hvor mange undersider?

Eksempler; Om oss, Kontakt oss, Tjenester...

Dra markøren langs linjen for å velge antall undersider.

You need to select an item to continue

Hjelp med innhold

Dette er frivillig
You need to select an item to continue

Siste steg

Den endelige estimerte prisen er:

Legg igjen navn og e-postadresse og motta en e-post med estimatet ditt i løpet av 30 sekunder

Summary

Beskrivelse Information Quantity Pris
Discount :
Total :

All informasjon behandles i henhold til vår personvernerklæring. Ved å be om estimat sier du også ja til at vi kan sende deg relevante e-poster.

Vil du snakke med oss?

Avtal gratis videomøte