Fotografering

Fotografering for nettsiden og markedsføringen din

Våre bilder hjelper deg med å skape et godt inntrykk for besøkende på nettsiden. De besøkende blir bedre kjent med dere og får økt tillit gjennom bilder av kunder, lokaler og ansatte. Dette gjør at du får flere kunder og øker salget.

Snille Tips hjelper små og mellomstore bedrifter med følgende: 

Tjenesten inkluderer:

Hvorfor er bilder viktig?

«Ett bilde sier mer enn tusen ord», sies det, fordi et bilde gir deg en følelse eller skaper et inntrykk ved første øyekast. Vi mennesker liker visuelt innhold. Vi søker på datingsider for å finne kjærlighet basert på bilder, og kjøper produkter uten å ha holdt dem i hendene først.

Kraftfulle bilder selger og med vår fototjeneste kan du være trygg på at bedriften din blir representert visuelt på best mulig måte.

Kvalitetsbilder av bedriften din er ikke bare effektiv fortellerkunst, de viser også kundene dine at du legger innsats i å representere bedriften på best mulig måte. Bilder er også avgjørende for å fange og engasjere oppmerksomheten til publikummet ditt. Statistikken under er hentet fra mdgadvertising og meero. 

  • Folk husker i gjennomsnitt bare ti prosent av muntlig informasjon tre dager etter å ha hørt den. Ved å legge til bilder, husker folk 65 prosent av informasjonen.
  • 60 prosent sier det er mer sannsynlig at de vurderer å kontakte en bedrift som har et bilde som vises i lokale søkeresultater.
  • 67 prosent sier at kvaliteten på et produktbilde er «veldig viktig» i valg og kjøp av et produkt.

Hvor mye koster fotografering?

Vi forstår at alle bedrifter er forskjellige og har ulike behov. Når du derfor får et tilbud fra oss, vil det være 100 prosent tilpasset deg og bedriften din. Tjenesten har ingen fastpris og blir derfor fakturert på timebasis. 

Prisen kan ligge mellom 6.000 og 25.000 kr avhengig av lengden på prosjektet og hvor mange bilder som skal redigeres. Timeprisen vår er 1.125 kr.

Avtal et gratis videomøte i dag så vi kan hjelpe deg med å øke verdien til bedriften din ved å gi kundene dine et godt visuelt inntrykk av bedriften.

Muhanad Snille Tips fotografering

Vil du snakke med oss?

Avtal gratis videomøte