Tekstproduksjon

Tekst må treffe målgruppen din for å skape tillit og øke salget

Tekstproduksjon

Snille Tips hjelper bedrifter med tekst til nettsider, artikler og blogg. Ikke alle bedrifter har tid eller ønsker å skrive artikler selv, men alle bedrifter ønsker å øke trafikken og rangeringen sin på Google. Derfor er enkel, engasjerende og SEO-optimalisert tekst nødvendig for alle bedrifter.

Med tekstproduksjon kan vi hjelpe deg med følgende:

  • Forbedre/skrive teksten på nettsiden din slik at den er kort, tydelig og søkemotor-optimalisert (SEO).
  • Skrive artikler som dekker potensielle kunders spørsmål, hvilket bygger tillit og øke salget.

Må jeg ha artikler på nettsiden?

De fleste som er aktive på nett besøker fem til ti artikler hver dag. Så det å skrive artikler genererer målbar trafikk av høy kvalitet på nettsiden din. Faktisk så mye som fem ganger mer nettsidetrafikk enn bedrifter uten blogg!

  • Små bedrifter som lager blogg, opplever 126 ganger mer potensiell vekst enn bedrifter uten blogg.
  • Bedrifter som blogger mottar dobbelt så mange (97% flere) lenker til nettsiden deres.
  • Halvparten (47%) av kunder ser på blogginnhold før de kjøper.

Tekst på nettsiden din

Sannheten er at ingen leser en nettside-tekst nøye lenger, de skumleser den. Du har noen få sekunder til å formidle hvem du er, hva du leverer og hvordan du kan hjelpe. Hvis du ikke klarer å formidle budskapet ditt riktig, vil de forlate nettsiden din og gå til en konkurrent.

Du vil at besøkende på nettsiden skal kunne absorbere informasjon raskt og enkelt. Lesbare og tydelig poengterte tekster er derfor en av de viktigste aspektene ved brukervennlighet for webdesign, og dette kan Snille Tips hjelpe deg med.

Hvor mye koster tekstproduksjon?

Vi forstår at alle bedrifter er forskjellige og har ulike behov. Når du får et tilbud fra oss, vil det derfor være 100 prosent tilpasset deg og bedriften din. Tekstproduksjon har ingen fastpris og blir derfor fakturert på timebasis.

Prisen kan ligge mellom 5.000 til 12.000 kr avhengig av lengden på teksten og tiden det tar oss. Timeprisen vår er 1.100 kr.

Avtal et gratis videomøte i dag slik at vi kan hjelpe deg med å skrive gode tekster som engasjerer og rangerer høyt. 

Vil du snakke med oss?

Avtal gratis videomøte