Språkvask

Tilpass teksten på nettsiden for å bedre SEO og leseropplevelse

Artikkel skrevet for Signum AS av Snille Tips (språkvask)

Artikkel skrevet for en kunde og er nå ansvarlig for over 95% av trafikken til nettsiden.

Snille Tips hjelper bedrifter som ønsker å skrive artikler/innhold selv med korrekturlesning, struktur og optimalisering for søkemotorer som Google. Dette kaller vi språkvask.  

Har du lite erfaring med skriving, men ønsker å skrive egne blogger?  Vi anbefaler at du setter i gang og prøver uten å være for selvkritisk. Du trenger ikke å bekymre deg for skrivefeil eller SEO, dette fikser vi.

Sluttresultatet vil være en godt produsert tekst som har riktig informasjon, siden det er du som har skrevet det. I tillegg vil teksten være attraktiv, strukturert riktig, feilfri og SEO optimalisert etter vi har gått over og publisert den for deg.

Språkvask er nyttig hvis du skal:

  • Skrive artikler/blogg/nyhet
  • Skrive tekst på nettsiden din
  • Rangere høyere på Google
  • Forbedre lesbarheten
  • Formidle budskapet ditt enkelt

Hva gjør vi for deg?

Kort fortalt, hjelper vi deg med å gå over teksten din for å gjøre den lettleselig og optimalisert for søkemotorer som Google.

Hvor mye koster språkvask?

Vi forstår at alle bedrifter er forskjellige og har ulike behov. Når du derfor får et tilbud fra oss, vil det være 100 prosent tilpasset deg og bedriften din. Språkvask har ingen fastpris og blir derfor fakturert på timebasis. 

Prisen kan ligge mellom 4.000 til 10.000 kr avhengig av lengden på teksten og andre faktorer. Timeprisen vår er 1.125 kr.

Avtal et gratis videomøte i dag slik at vi kan hjelpe deg med å lage gode tekster som engasjerer og rangerer høyt. 

Vil du snakke med oss?

Avtal gratis videomøte